Dålig skräckfilm


Har precis kommit hem från en filmkväll med de vanliga filmkompisarna hehe. Idag blev det Chrille, Fredde, Danne, Nilsson, Emilia, Jag och Jon. Vi kollade först på filmen från i förrgår som jag nämde. Den var dock ganska dålig. Eller inte ganska utan SKITDÅLIG !!!! Den var filmad precis som Blair Witch project för er som sett den. Det var 60 miuter där det hände ingenting och 20 minuter där allt hände istället. Helt värdelös !!! Se den inte ! Jag lovar er !! haha feel my utropstecken för f**n !! haha.

De hade hyrt en annan film också, nämligen Zack and Miri makes a porno. Den har jag redan sett men jag kollade på den ändå. Tro det eller inte men den var lika rolig idag haha ;)

Vad har ni gjort idag då? :)

Postat av: Deniesé

sv. jo det är kul med överraskningar men som sagt man ska helst inte säga nått till mig innan x) hahah jag tror defenitift att det är någonting vääldigt bra med tanke på att hon va i vadstena på diggiloo (a) hahah



Nej jag och Ola skriver inte riktigt likadant xD hahahaha



hihi du ser på film ganska ofta va? ^^ alltid när ja kikar in så är det någon film som du berättar om ^^

2009-07-10 @ 08:12:23
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja än så länge har jag inte gjort någonting alls. Har bara klivit upp, men inte ätit frukost än :-) Så vädret får väl avgöra vad som händer idag. Om det blir en tur någonstans eller om jag istället ska fortsätta att rensa i röran här hemma...

2009-07-10 @ 10:21:52
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Åhfan där ser man! ;)men 2½ år rinner på ganska fort då man är aktiverad och intresserad utav det man gör. Grattis till husköpet då! Vi är kvar här vi, men vi flyttar långt långt norrut inom 6 år, troligast och allra helst hamnar vi i Norra Norge då, det är det som vi har beslutat och tänkt iallafall, skall vara för dem anhörigas skull som vi nöjer oss med Norra Sverige då.



Ha det bra! :)

2009-07-10 @ 10:23:42
Postat av: Deniesé

sv: vadå visste du om det eller va? Nu blir jag ju nyfiken. Madde inte snällt ! hahaha



Jaaaha ja men då förstår ja :) jag önskar jag hade tid o ork för massor med filmer, men de blir ju inte så.. :/

2009-07-10 @ 12:34:04
URL: http://liketolive.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0