Ändring

Jag gjorde några nya kategorier.

Hem och Inredning tänkte jag kunde vara passande då det verkar bli husköp och då man har mycket mycket att inreda och ändra om i till skillnad från nu.

 

Mode och make-up lade jag också till eftersom den behövdes då jag skriver mkt om det. och jag sorterade bort massa från kategorin Madde vill ha. 

 

Nu ska jag bara kolla mejlen och sen vette sjutton vad man ska hitta på. Boyen är med Emma nu någon timme för att se om hennes mamma tål den rasen då Emma funderar på att köpa en sheltie själv :) Jag tipsade glatt om att Boyens kennel ska ha en kull nu till våren. Vore kul om den kom från samma kennel hehe :)


Postat av: Pilla

Nä vi bor väldigt billigt..men ja runt 5-6000 ligger de väl på kanske. Lite dålig koll nu med tanke på att vi hållt på å renoverat och då har det gått mkt värme med tanke på att dörrarna har måsta stått uppe halva dagarna :P och alla dessa bygglampor haha! Jo de är ju alltid bra att försöka få ner det lite i pris..för då kan man ju värdera upp det sedan och lägga om lånena lix. Hur är det med räntan nu, får ni hög sån? Trevlig kväll på er=) Kram

2009-01-10 @ 19:01:22
URL: http://www.pillapalmqvist.blogspot.com
Postat av: Pilla

Ok. Jo det beror ju som sagt på helt hur mkt man slösar med allt. Så man kan ju styra kostnaderna ganska mkt själv lix. Haha, jo man skulle ju ha haft sig lite jobb! Svårt att hitta några bara! Men känns ändå skönt att ha ett hus som man klarar av utan att båda behöver jobba ihjäl sig lixom. Då landet inte ser så lovande ut nu med jobb och mkt varsel och så... Vi hade Swedbank innan och var till dem och kollade på huslån men blev inte nöjd med dem, så det blev handelsbanken för oss nu. Har lite lägre ränta, kommer inte exekt ihåg nu men mellan 3-4:P Men vi har planer på att byta bank när räntorna lagt sig lite till.. till länsförsäkringar. Många av våra vänner som har dem och är jättenöjda! Nä jobba lite på brännan,dusch och film väntar nu;) Kram

2009-01-10 @ 20:21:14
URL: http://www.pillapalmqvist.blogspot.com
Postat av: camilla

svar: haha jag vet inte riktigt vem som vann igår! Jo det är sant första dansen är väl alltid så, men jag såg inte så mycket dans i det hela från bellas sida :) haha!

2009-01-10 @ 21:21:07
URL: http://klokacamilla.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det huset ni kanske ska köpa är så fint!! Ja har kollat på det flera gg & jag vet mååånga som sagt att det är så jävla fint! Lyllo er. :) Vi ska nog hyra huset iaf på Stocka, ev köpa det om några år. Roligt med hus!

2009-01-10 @ 23:21:24
Postat av: lolla

Hejsan

Oj vad mycket kul du hade i din blogg

Har kikat runt en lång stund ,du är duktig!!

saknar dig på skolan

kram lolla = Ellinor

2009-01-11 @ 09:17:15
URL: http://lollashus.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0