Tänkare

Läste Olas senaste dagboksinlägg idag och blev helt tagen! Våran lilla spralliga Ola har blivit en riktig tänkare :)

Min egentagna bild från Birsta City 31 Augusti 2008

 

"Hur mår ni alla?????


Jag har varit och är iof fortfarande sjuk! INFLUENSA!!!!!

Jag har legat raklång i 6 dagar i feber. Har inte haft ngn kraft överhuvudtaget! Min hals har gjort så ont att jag inte har kunnat käka! HELT SJUKT! Jag som älskar mat! Har gjort slut på två flaskor med flytande honung! Har sovit typ 3 timmar varje natt och dom timmarna har inte varit i streck vill jag lova. Mina "stora" muskler har inte orkat någonting. 

Men idag vaknade jag och kände att det hade börjat vända! Det var som att himlen öppnade sig och sa välkommen tillbaka till livet Ola! 

Jag är så galet tacksam över allt, att ha ben att stå på, att ha en hjärna som funkar, ögon att se med, vänner och familj som bryr sig! Helt enkelt att ha alla möjligheter att göra vad jag vill med mitt liv! Jag känner mig så tacksam över saker som man inte tänker på annars i livet! 

T.ex

Efter min monster frukost imorse (som aldrig har varit så god) så satte jag mig bara i fönsterkarmen och bara kollade ut över vackra sthlm! Satt och kollade på människor som gick förbi, några höll handen och va förmodligen så kära som man kan vara, nån stressade för att hinna med bussen. Jag kollade på ett träd som bara gungade och blev verkligen helt tagen av det "enkla", det här trädet har lixom växt upp ur jorden typ 15 meter och ut i en massa vackra grenar. Halva året bildar det sjukt fina gröna blad i olika former. MAGISKT! Några av er kanske tycker att nu har han fanimej spårat, hahah men vilken känsla det är ATT KÄNNA!

Det finns så mkt i livet som man inte är tacksam för och som man inte njuter av, som man tar förgivet. Saker som man borde värdesätta på ett helt annat sätt. Varje individ har ett val. Att se det jobbiga och fokusera på det eller att se det underbara och fokusera och känna de. Jag säger inte att det är enkelt, men vill man egentligen att det ska vara enkelt?
Samtidigt ska man tänka på att utan det jobbiga så känner man inte det härliga och underbara. Jag menar käkar inte jag dom där fiskbullarna så fattar jag kanske inte heller hur god den där löfbiffpastan egentligen är. Eller bråkar inte jag med mamsen så kanske jag inte fattar hur underbar relation vi har. Jag tror att allt i livet är motpoler! Plus och minus!




Fick bilderna idag från rockbjörnen helt grymt! Många minnen som alltid kommer finnas kvar! Ett av dom är när jag kommer ut på baksidan och ni står där, ni har röstat så sjukt mkt för att vi ska vinna det här! Vi har varit nära i flera år men iår tog vi den! Galen feeling ( kolla bilden )!!!



NJUT AV LIVET OCH VA TACKSAMMA FÖR DET NI HAR! 
MAN VET ALDRIG HUR MORGONDAGEN SER UT!

2009 HERE WE COME!


Kärlek / Ola"


Postat av: Magdalena

Ojojoj! Är du verkligen säker på att det är Ola som har skrivit det där..?! :-o ;-)

2009-03-03 @ 22:43:50


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0