Slut i kroppen

Nu är man hemma från stallet igen. Okej har varit hemma en timme men ändå ;) Har hunnit att duscha, fixa med tvätten, disken och ätit lunch också,  Här är man effektiv må ni tro!

Idag istallet så red jag Docka en stund på banan. Hon gick i form till 90 % och om några månader kommer vi vara i bra folm hela ritten ;) Det känns bra! När vi kom hem igen så borstade jag henne länge och hon tyckte det var så skönt att hon typ somnade haha! Det kändes också bra eftersom Docka är en speciell häst och det är inte bara att hålla på där med hennes bakben men idag gick det hur bra som helst. Fick bort all lera som hade blivit från hagen. Efter det städade jag HELA stallet. Jag klarar verkligen inte av stökigt och när jag ändå var där så ;) .....
 
 

NU sitter man och är slut i hela kroppen :O HAHA skönt eftersom min kropp har varit effektiv idag då men det är nästan så man vill ta en powernap på det här HAHA är det lagligt? ;) Töntade mig lite framför camen också. Ni ser lite av vad jag har på mig idag. En vit klänning från Gina Tricot. Ni får se en bättre bild i kväll :)



Postat av: Carro

aaah så det är du som är min 10_e prenumerant ? :P haha.. Ja bloglovin is the shit, orka hålla reda på allt annars liksom ;) hehe.

Ska bli kul att få se bild på Docka iaf !

2009-08-03 @ 23:05:11
URL: http://crazyoldcatlady.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0