Skador

Vaknade typ 7 -.- Försökte somna om men det gick inge vidare för vid 8 skickade Sofia sms och frågade om jag skulle med och rida nu tiv 10. Hade varit roligt för jag är van att rida själv men jag vet inte alls om jag kan rida idag ens. Har sjukt ont i ryggen och högerarmen är svag. Jag orkar inte hålla den rätt högt upp utan att de känns som om armen sover och man kan inte kontrollera den riktigt. Sjukt läskigt men jag antar att det är för att jag landade på den armen lite konstigt. Bara den rättar till sig för annars har jag allvarligt men för livet. Jag är liksom högerhänt också haha!

Sen har blåmärket försvunnit på näsan TACK OCH LOV ! Dock hade jag tydligen skrapat upp den lätt så det är en sårskorpa där istället. Det tar mkt längre tid att få bort ju. Svårare att sminka över är det också haha. FY FAN !! Varför all denna otur just nu? I dont get it. Tydligen hade det hänt massa saker i fler stall nu. En häst i närheten har blivit överkörd och Sandra hade ramlat av och så i Sofias stall också.

Nu äre iaf slut på tråkigheterna hoppas jag :) Nu har jag precis ätit frukost och så ska jag börja packa. Måste ha med mig så sjukt mkt kläder ju -.- haha. Vette sjutton hur detta ska gå. Jag kommer väl med uppdateringar under dagen.
Kram på er



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0