Målning i 10 timmar

Nu är man hemma från stallet. Åkte med Evelina till Sofia så vi var i stallet kring 7 tiden. Då hade Josefin redan dukat upp ett bord med lite gottigheter som kex och ost, chips och vin. Var riktigt fint hehe.
    
VI tog genast tag i penslarna och satte igång. Här sparade vi inte på krutet. Evelina rollade, Jag, Josse och Sofia gick med pensel och målade. Det gick riktigt fort faktiskt och kring 11 var färgen slut (10 liter) och vi fick sitta ner lungt och "bara" dricka vin istället. Det var faktiskt riktigt mysigt. Inte så ofta vi träffas som sagt så det var riktigt kul. ETT stort plus var att man kunde dricka och ha kul fast man såg ut som skit och hade fula kläder på sig hahaha.

   


Vi gick hem vid 2. Var hemma vid halv 3 och somnade DIREKT kan man säga. Vaknade vid 8 och kände mig mer eller mindre död. Trodde det var mitt i natten och allt snurrade haha. Jag fixade frukost åt mig och Sofia och sedan åkte vi till stan för att handla 10 liter mer av den grå färgen. Vi alla målade i 6 timmar idag också.Tills färgen tog slut igen haha. Det blev inte riktigt klart så 10 liter till behövs haha. Stackars Sofia :P Men det blev snyggt eller hur ?!

igår målade jag 4 timmar och joggade på vägen hem en km kanske haha plus att jag red.
idag har jag målat i 6 timmar och varit ute med boyen. Jag har rört på mig kan man säga (a)

Postat av: Eva

Oj vad flitiga ni har varit! :-)

Sv: Jaa du, jag tror väl inte heller att det är HELT spökfritt här. Men det är iallafall betydligt bättre än det har varit. Och nu bryr jag mig inte så mycket eftersom jag ändå ska flytta härifrån. Men jag kan inte låta blir att tycka synd om de som blir kvar här...

2009-08-22 @ 22:57:07
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: PERSSON(den manliga blondinbella) ?

målning i 10 timmar? shit :)

2009-08-22 @ 23:03:01
URL: http://tobiasson.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0