Gratisbio.se

Nu har jag precis klickat iväg en liten beställning på presentkort på Gina Tricot från Gratisbio. Det är faktiskt första beställningen jag klickat iväg så jag är spänd på att se hur fort jag får dem och vad jag kommer köpa för presentkorten. Blev 10 stycken presentkort á la 50 kronor så med snabb huvudräkning så blir det ju 500 kronor. DÅ hoppas jag att jag hittar något fint (det vet jag att jag kommer göra hihi)

Gratisbio är ett mycket bra företag tycker jag. Snabbt och enkelt att bli medlem och det är mycket enkelt att få poäng och för dem sedan kunna beställa presentkort eller biobiljetter. Det finns minst 50-tal butiker att få presentkort till och man kan även som namnet säger då, få biobiljetter. De har dessutom utökat sidan nu så att man kan få poäng när man är aktiv på sidan. Det vill säga, skriva i gästböker hos folk, ladda upp profilfoto på sig själv och logga in på sidan.

Samla poäng gör du gneom att vara aktiv (se ovan), handla på olika butiker (ex halens.se, cdon.com) vara med i tävlingar, svara på undersökningar, klicka sig in på olika hemsidor, eller ta emot olika erbjudanden. Hur enkelt som helst och är du inte medlem så missar du något.

Klicka på länken och bli medlem idag. Bli dessutom gärna vän med mig också :)

Postat av: Linnea

I know u like it BIITCH ;) hahahha

2009-08-03 @ 19:06:59
URL: http://linnealundstroem.blogg.se/
Postat av: lutten

mjo det e nice=)

2009-08-03 @ 23:42:18
URL: http://madeleneklund.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0