Madde fyndar

Hello! Vackert väder är det ute och att man äntligen kan gå i ballerinas utan att frysa är juh som chokladsås i glass = UNDERBART !! haha. Idag for vi in till stan för att köpa en sop och krattor. De krattorna jag krattade löv med förra veckan var lånade och är nu tillbaka till sin ägare och vi behövde därför adoptera ett par nya!

På ÖB köpte jag då lite krattor och jag hittade även ett par trädsgårdshandskar och ett set med underbart söta trädgårdsverktyg. Med dessa blommor på blir det garanterat roligare att rensa ogräs :P Handskarna kostade endast 10 kronor per set och det stod inget pris på verktygena men de kan inte ha kostat mer än 30-50 kronor .

 
Häromdagen tänkte jag faktiskt att jag skulle köpa målardukar och lite penslar för att måla någon tavla. När jag går förbi tavlorna går jag rätt in bland dessa målardukar och penslar. LIKE A SIGN !!! Jag tog två stora målardukar och ett set med penslar. Här ska det nämligen målas!!! Har även letat denna bok länge eftersom jag visste att de skulle ha denna bok på Dollar men den har inte funnits i Hudik men nu stod den där mitt i mitt synfält, längst fram. ANOTHER SIGN !!! tänka sig att jag skulle få alla dessa uppenbarelser idag :P haha

 
Jag hittade även dessa söta dukar. En söt liten färgklick att ha på tvrumsbordet. Kostade 40 kronor och är helt klart värd priset. Dukar är dessutom något jag har otroligt lite av. Skäms på mig (a). Till höger är det bordstabletter (heter det så ? ) det var 4 för 10 så jag slog till ;). Man kan lika gärna använda de som enkla dukar eftersom de är av tyg och inte plast som de brukar vara av. Ett fynd igen skulle jag vilja säga :D

Ibland är jag jävligt bra på att hitta fynd !! haha

Postat av: Katja

Hej!

Vilka fynd du har gjort, jo det heter bordstabletter, 4 för 10, billigt fan.. hehe.. Ja vill också ha Dollar, jättelångt till närmaste, kan inte Skövde få Dollar.. plz.. hihi..

2009-04-24 @ 13:31:50
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Katja

Förresten, länkade funkade inte :-/

2009-04-24 @ 13:32:33
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Katja

Jo letade efter länken på tradera å hittade den.. :) Den var inte dyr den.. hehe.. kanske skulle bjuda på den..

Så köpa yoga matta och boll.. är dom på rusta bra, vet du? Dom är ju billiga tänkte jag på.. ifall jag tröttnar.. hehe..

2009-04-24 @ 17:01:02
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Madde

Man e alltid lika nöjd så man fyndat:D

2009-04-24 @ 17:32:46
URL: http://madeleneklund.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0