inredningsdrömmar och vill-ha-begär

Det är ganska jobbigt att bo i hus. Inte för att det är mkt att städa, eller kostar mer än vad man är van vid. Nej nej! Utan för att det är så mycket saker man vill ha. Asså jag har planer för exakt vad jag vill göra med varje rum och exakt vilka saker jag vill ha där och exakt hur det ska se ut. MEN man har fan inte råd !!! inte allt på en gång iaf haha.

Vi ska nu först köpa golv till köket och hallen :) SEN blir det sovrummet som ska göras om. Där vill (ska) jag ha svart fondvägg där det är något snyggt mönster i silver. sen vill jag ha de andra väggarna ljusgråa. Till det vill jag ha en vit eller mörkbrun snygg säng! På väggarna där ska det vara dessa hyllor från ikea. De kostar 99 kronor styck på ikea och det som är så

fiffigt med dessa hyllor är att man inte ser skruvarna som sitter i väggen ;) Underbart. Där vill jag iaf ha denna och på den ska det vara stora bokstäver som det står typ "love" eller "lycka" på :) Helst vita då förstås så att de syns ;) Sen ska det även vara några snygga ljus där uppe!

Efter att sovrummet är klart ska vi renovera om i arbetsrummet. Byta tapeter och golv. Och då vill jag ha några sånnahära till (har redan en..) De kostar endast 169 kronor (också ikea ) och är rätt bra kvalité tycker jag. iaf för priset !


Då kan jag ha alla mina böcker snyggt synliga :) Sen skulle jag vilja byta ut datorskärmen (har faktiskt ingen plattskärm ännu hahahaa ) och så skulle jag vilja ha ett snyggt skrivbord /arbetsbord där jag kan sitta och plugga, jobba, blogga och allt vad jag nu kan tänkas göra vid datorn. Hur perfa som helst juh!

Som ni märker är det galet mycket ideér jag har men pengarna och tiden sätter stopp. Om man ändå vore rik och en kung på att renovera själv?! haha



Postat av: siri

kan du hjälpa mej med design:D

2009-04-23 @ 20:46:04
URL: http://sirimathilda.blogg.se/
Postat av: lolla

tjenixen!

det är bra att ha drömmar så fortsätt att drömma du, sovrummet låterriktigt härligt snyggt....

Snällt att jag får låna en yoga dvd om jag inte hittar en egen.... ska kolla runt lite i helgen

kramar lolla

2009-04-23 @ 21:38:49
URL: http://lollashus.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0