Hemtentan börjar bli klar

Jag är en jävla kung, jag är en jävla kung... inte för att skryta men jag är en jävla kung ! haha

Nej men jag är stolt över mig själv. SOM VANLIGT blev det renskrivna inte alls som kladden (a) haha. Sitter nu och har renskrivit (skrivit om..) 8 sidor. Ska nu försöka få in lite till och sedan avrunda det hela och sen ska jag skicka till Anna för bedömning haha. aaah nervöst (a) tänk om jag missuppfattat hela uppgiften? haha stackars mig :P hehe

ja men nu ska jag skriva klart.. vi hörs sen :D

adjöken!

ps. här får ni se uppgiften vi gör :)

Syftet med den avslutande uppgiften är att du självständigt ska beskriva och diskutera vad du lärt i förhållande till kursens mål och innehåll . Vidare är avsikten att du med ett kritiskt förhållningssätt granskar dina iakttagelser och den litteratur/den kunskap du tagit del av.

Du ska skriva en text som synliggör och diskuterar olika synsätt, teorier och perspektiv på kulturmöten med fokus på förskolan, förskoleklassen och fritidshemmet som miljö för barns lek, socialisation och lärande. Det är din problematisering av litteratur/föreläsningar/ din samlade empiri och den kritiska granskningen som står i förgrunden .

Texten får omfatta ca 8 sidor

låter enkelt? I dont think so haha


Postat av: Sis

Ja bra :)

Jo det var underbart där i Spanien.

Elin och Hanna ska ju dit till hösten igen,men då kan inte vi åka efersom lillknodden är beräknad att komma då... Hehe!!!



Ha det toppen sis..

Puss

2009-04-24 @ 18:46:11
URL: http://lindawik.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0