Rose red

image319
Welcome to a place evil calls home

Nu har jag precis kommit hem efter en timmes promenad. Det var underbart skönt hehe, dock inte så trevligt eftersom det var blött överallt så fötterna var genomdränkta men men.
Fick även hem Rose red och Rose red 2 (the diary of Ellen Rimbauer ) som jag beställde från Ginza i förrgår :) Dessa två filmer är baserade på böckerna av Stephen King och det är enligt mig, en av de bästa han gjort. I filmväg iallafall.
Dem är dock väldigt långa. 245 minuter respektive 85 minuter. Men det känns dock aldrig så länge eftersom dem är så bra haha.

såhär står det på respektive baksida:
Rose Red- Är verkligen Rose Red en hemsökt herrgård? För att få reda på sanningen bjuder professor Joyce Reardon in sex personer, med alla distinkta paranomala förmågor, för att hjälpa henne att komma i kontakt med de övernaturliga krafter som man säger finns på Rose Red. Så boka in i kalendern. Och köp eventuellt en livförsäkring. Skräckens oöverträffade mästare bjuder på ännu ett fasansfullt möte med det övernaturliga i Stephen Kins Rose Red, en hemsök skräckupplevelse. Portarna på herrgården strå öppna. Besök sker på egen risk. Rose Red är inte bara en plats. Det är ett levande palats av ondska.

The diary of Ellen Rimbauer- Rose Red 2 är den fristående historien bakom Stehen Kings succe Rose Red. Här avslöjas det sjuka äktenskapet med en patriarkalisk till promiskulös industriman under det tidiga 1900-talet och berättelsen bakom den enorma hemsökta herrgården som kommit till liv. Delar av dagboken berättar om följden av dödliga möten som omger herrgården Rose Red och som förvandlar Ellon från en oskyldig och undergiven fru till en kvinna besatt av de mörka krafter som bebor hennes hem.

ska väl tillägga att båda filmerna är barnförbjuden !!

Postat av: Magdalena

Jag har faktiskt inte sett den andra =)
Jo jag var hos en riktig piercare, och han är jätteduktig! =) Infektioner är ju en risk man tar!

2008-03-19 @ 13:41:14
URL: http://magdalenae.blogg.se


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0