Mina toppar

Nu är jag hemma igen, mätt och belåten. Det blev lite lövbiff /lövbit med strips och massor av sallad. GOTT! hehe. Råkade slinka ner en daim mini till efterrätt, så rätt höhö. Nu är jag hemma igen och kunde såklart inte låta bli datorn, men ni bloggare vet nog hur det är :)
just nu sitter jag och kollar på "vad blir det för mat"  på tv4+ och det är tur att man har ätit annars hade man suttit och dreglat haha. Han lagar alltid så god mat, eller åtminstonde ser den god ut!

Jag har lovat er att visa lite av det jag köpte från Ellos häromdagen, eftersom jag sitter vid en annan dator nu så funkar det att lägga in lite bilder. Så här kommer det några :)


Denna var superfin, precis som på bilden DOCK är den stor i storleken så jag hade behövt beställt en 34/36:a så tänk på det om ni ska beställa en. Kostade 129 kronor ca



Två toppar. Kostar 99 kronor styck och jag beställde i en strl större så att man har lite oversize tunikor/t-shirts. Jättefina och hur sköna som helst iallafall.



Ett sött linne med tre små blommor som dekoration där framme. Hur söt som helst och satt rätt bra. 89 kronor betalade jag för den. Jag beställde lite till men det tar jag en annan dag ;) Nu får vi se om HM kommer imorgon som lovat.

Postat av: Emma

fina kläder :] nu blev jag shopping sugen! Oh, en sån grårandig top som jag vill ha med :]

2008-07-20 @ 20:04:05
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack =)



Ååh jättefina! =D

2008-07-20 @ 21:58:24
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: madeleine

Snygg blogg! Snyggt namn :D

2008-08-08 @ 17:35:34
URL: http://shmadd.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0