Alltid såhär...

Jag ska tamesjutton inte skriva något i förväg längre känner jag haha. Johan kunde inte hjälpa mig med datorn idag utan det blir KANSKE imorgon, i veckan har jag inte tid då jag jobbar 6 dagar och den enda lediga dagen vill jag knappast sitta vid datorn och kolla... jag tänker heller inte lägga ut någon dagens outfit eftersom det blir bara fel och i have a bad day om man säger så hahaha. Jag har heller inte läst något ur boken. Dock har jag fotat topparna jag köpte från Ellos, dock gör sig alla inte bra på bild vilket gör att jag inte tänker lägga ut dem fotade utan hellre dem från hemsidan och här kommer mitt problem.. Jag kan inte ens gå in på ellos från denna data längre, antagligen så är det något med virus eftersom den helt enkelt inte laddar upp den sidan. Likaså med hm, andra klädsidor, aftonbladet och några bloggar. SKIT!!! haha. Det verkar vara en oskriven regel om att när jag skriver ut något i förhand så ändras dem. DET HÄNDER JÄMT!! -.-' sjukt jobbigt. så nu får ni se saker och ting efter istället ;) haha

Därför lägger jag in de som blev rätt okej på bild istället så får ni se dem andra någon annan dag, antingen på mig eller från hemsidan.
och ja.... jag blev precis påmind om att jag inte kan lägga in bilder i bloggen från denna dator heller -.- GAAAAAH!!!!!

vi hörs väl då haha

Postat av: Maria

Haha nej verkligen inte! Jag skulle göra fel hela tiden =D

2008-07-19 @ 19:22:45
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja eller hur =)

Oj tack så mycket! =D

2008-07-19 @ 19:31:03
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Ojoj, ta ett djuupt andetag madde! Hoppas datorn blir frisk snart =)

Jag upptäckte det tack och lov själv! Eller nån jäkel kan ju ha sett det utan att säga till, haha!

2008-07-19 @ 23:01:53
URL: http://magdalenae.blogg.se/
Postat av: Designa din blogg - För dig som vill ha hjälp med bloggdesignen

Hej hej!

Tack så mycket för komplimangerna om mina tatueringar och kropp..=)

Nästan så man blir lite generad ju.

2008-07-20 @ 11:09:28
URL: http://designadinblogg.se
Postat av: Fotograf

Skaffa superantispyware, finns gratis bara googla. Installera, uppdatera och scanna. Rensa trojanerna den finner. Starta om datorn och scanna igen. Finner den denna gången kan du kontakta mig.

2008-07-21 @ 09:20:36
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: Fotograf

Hm, testa att ladda ned Hijackthis. Ett program som ser alla processer som startar upp i en dator. Du finner den hos TrendSecure: tools/hijackthis/download" rel="nofollow">http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/securitytools/hijackthis/downloadInstallera, scanna med översta alternativet. Spara textfilen du får fram och skicka till min mejl. Du finner den hos http://stilbild.nu/kontakt.htmÄnnu ett sätt som du kan testa direkt är att starta internet explorer utan tillägg. Du finner den under: start, program,tillägg,systemverktyg, internet explorer utan tillägg. Starta den webbläsaren och se ifall du får reklam därifrån.

2008-07-21 @ 13:31:51
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: Fotograf

Gick visst inte att ladda ned den därifrån. Men 6 miljoner nedladdningar från download.com är inte fel det heller: 4-10227353.html" rel="nofollow">http://www.download.com/Trend-Micro-HijackThis/3000-80224-10227353.html

Annars kan du googla dig till Hijackthis.

2008-07-21 @ 13:33:51
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: Fotograf

Ingen orsak.

2008-07-21 @ 13:46:24
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0