Fredag= helg?

HEj bloggen!

Nu först är jag hemma. Roligt liv! Jag som tyckte det skulle vara så skönt att sluta 3 istället för halv 5. YES tänkte jag, då kan man gå på stan och sen ta tåget hem och vara hemma innan 6. MEN vad händer? Jo det hade nämligen varit en tågurspårning tidigare på dagen så alla tåg var försenade en timme, vilket gjorde att vårat tåg gick 17.15 istället för 16.18. Jag kom alltså hem typ nyss. Inte alls roligt, speciellt inte en fredag. Nu är man juh så slutkörd att man knappt vet vad man heter haha.

Nu ska jag packa ihop alla sakerna jag har här hos mamma sen åka hem och då ska jag antigen lägga mig på en gång eller så ska jag sitta uppe och kluddra på en uppgift som ska vara inne på söndag. Vill gärna inte ta den imorgon heller.

Snacka om att jag har en fullspäckad helg föresten. Imorgon ska jag först på dagen fixa lite med skolarbete, sen ska jag på lyskväll på måsen med Fredde, Malin och Broberg. På söndag ska jag till s-vall och se Ola, jag ska lämna in löerapport till jobbet och jag ska då skicka in uppgiften till min seminarieledare. Inte bara inte haha. PLUS att jag ska utse en vinnare i tävlingen jag har :=)

Hur ska ni själv spendera denna helg? :)

Postat av: Vera

Ta det lungt! Träffa några kompisar! Vilken fin blogg du har :D!

2008-08-29 @ 20:34:15
URL: http://bergstrooms.blogg.se/
Postat av: thessa

jadu, jag ska vara med nån kompis imorgon tror jag, matte, so och softa :D hälsa olaa ;D

2008-08-29 @ 21:10:11
URL: http://thheresse.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Oj, jag visste inte ens att han skulle komma hit. Jag är ledig, men det beror på vart han ska vara, jag ska antagligen ut till birsta imorrn och titta lite :) Har ju aldrig tid annars!

2008-08-30 @ 08:56:33
URL: http://magdalenae.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0