Trötter

Jag är trött. Så här sliten har jag inte känt mig på huuur länge som helst. Och då ska det påminnas att jag inte ens drack igår. Inte en enda droppe alkohol (eller dricka..) Jag känner mig tamesjutton lika bakis som dem som drack haha. Nä men det KAN ha att göra med att jag klev upp 6 igår morse, gick på krogen och kom hem 4 och sov endast ca 5 timmar innan jag klev upp för att åka till stallet. Så jag har rätt att vara trött kankse? haha.

Iallafall hade jag sjukt tråkigt igår. Det var varken emmas eller de andras fel. Det var just på grund av att jag var sjukt trött eftersom jag hade vart vaken så länge och för att jag iprincip hatar krogarna när man är nykter. Det är så tråkigt och man mest bara står och tittar på alla fyllisar. För att inte tala på alla blickar man får. USCH! haha Tänk så konstigt det är att krogen blir två helt olika platser beroende på om man dricker eller inte. Iallafall blev klockan ca 4 innan jag var hemma igen och så fort har jag nog aldrig somnat haha.

Idag blir det mest att vila.. ska försöka träna liiite iallafall (a) ska juh hinna med 500 situps innan dagen är över :) varesig jag vill eller inte. Har jag satt ett mål håller jag det också haha.

Vad gjorde ni igår då? :)
vi hörs sen :) kram på er



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0