jävla djurplågare

Tittade ni på Insider? Det handlade bland annat om hästsäljare som ljuger och bedrar folk. Jag är i grund  och botten en sann djurvän som typ får skuldkänslor av att döda myggor haha, så jag fäller oftast en tår eller två när jag ser djur må dåligt. Detta programmet var då, som ni förstår inte vidare roligt eftersom man fick följa en tjej och hennes häst, som hon köpt i ett säljstall, som inte mådde vidare bra. Den var halt på alla fyra ben och det där var hennes första häst. Jag led så otroligt med henne. Som ni förstår avlivade hon hästen, vilket var det bästa för hästen såklart men att se hennes smärta. Fy fan.

Att människor som plågar djur kommer jag mig aldrig förstå mig på. Jag vill bara slå dem allihopa. Vad tänker dem med? kommer jag nog aldig fatta, om någon fattar. Alla som köper och säljer hästar och andra djur i syfte med att lura andra borde straffas. Man plågar som sagt inte bara djuret, utan även de förra ägarna och dem som köper djuret. Hur kul är det att slakta sin älskling några veckor efter man köpt det? Näe skulle inte tro att det var en höjdare precis. Jag hoppas bara att alla lär sig bättre hur man "slipper" detta och att reglerna ändras så att det är lättare att vinna målen efter och att alla som sysslar med detta sätts dit. Stackars djur.


Postat av: Pernilla

JAG SÅG OXÅ DE :O fy faaaaaan!!! vilka idioter som gör sånt där!
Men du o jag ska väl bli djurpoliser? 8-) HAHA de är vi som ska kämpa mot sånt där o åka runt o fixa så allt blir bra xD haha

2008-04-25 @ 09:10:14
Postat av: Madde

haha ja lätt att vi kan xD haha
:D

2008-04-25 @ 14:42:35
URL: http://justmadde.blogg.se


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0