att ordnar sig.. bara man håller tummarna?

Allt ordnar sig ... bara man håller tummarna? eller äre ödet som styr det? eller turen? haha hur som helst så är allt ordnad nu med resan till övik, att helena kommer och resan hem och lixom allt :) jag är sååå glad :)
Sen så lovade då Alexandra att förhäxad blir bättre och i sin ordning snart :) vilket jag verkligen hoppas.. det ska nämligen inte vara på någe annat sätt enligt mig *host* hahah

Idag har jag städat lite,  bara damsuga kvar som jag gör imorgon och så har jag donat lite haha :P Imorgon kommer då som sagt Helena och stannar tills Fredagen :) värsta kul ska vi ha... hehe hon har juh aldrig vart här så det ska bli roligt att se hennes reaktion på mitt lilla hus haha.. inge märkvärdigt med det men ändå (a) haha
på tal om hus xD Igår kollade jag på hus i Stockholm bara för att se hur mkt dem tog för dem.. Det dyraste huset jag hittade kostade 14.500.000 kr så har ni det över så slå till :)
Det var superfint verkligen men aldrig att ja skulle ta så mkt i lån för ett hus (a) hahaha Om jag inte vann då såklart men jag skulle nog ändå köpa ett billigare haha (a)

föresten.. om man har tråkigt vid cam kan det bli så här (a)
196285-207   196285-206

Postat av: Magdalena

Hahaha glöm inte bort mig bara, jag vill också följa med!^^

2007-06-27 @ 12:55:16
URL: http://magdalenae.blogg.se
Postat av: Victoria

hehe ja det har jag! det ska föreställa
slingor
xp och jag har även klippt mejj, men det va ingen vidare stor förändring! förutom att hon klippte alldeles för mkt på luggen! men den växer väl ut snart igen antar jag! x)

2007-06-27 @ 16:55:26
URL: http://victoriiaaa.blogg.se/?c=1177889686


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0