Music and lyrics

image227Det blev lite oväntat en film ikväll bara Fredde och jag och det säger man juh inte nej till precis (a) hehe :) Filmen var en film jag länge har velat sett så det var mycket passande det med. Det blev iallafall Musik and lyrics med Drew Barrymore och Hugh Grant. Filmen var bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt :)

citerar baksidan av filmen:


Alex Fletcher  är en slocknad stjärna från 80-talet som får en ny chans att återvända till rampljuset när dagens stora stjärna på pophimlen ber honom skriva en ny låt till henne. Problemet är att Alex inte får till orden till sin musik. Sophie Fisher är en ung kvinna som vattnar Alex blommor. Helt oväntat visar det sig att hon är rena naturbegåvningen på texter. Medan de  jobbar på att skapa hitlåtar uppstår ljuv musik i dubbel bemärkelse. Med Hugh Grant och Drew Barrymore som hitmakare har Mark Lawrence regisserat en smågalen romantisk komedi från musikvärlden som garanterat kommer få dig att skratta!


Vad då jag tycker:
Jag tycker att filmen är bra, romantisk och rolig men man fattar redan från första början vad som kommer hända i filmen. Den är lite förutsägbar enligt mig men det är väl de flesta romantiska filmer. Den är absolut sevärd och gillar man Drew eller Hugh så blir man nog inte besviken på denna film :)
Jag ger den 3 snickebodar av 5 hahahahaha (internt skämt ^^...)                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0