Man ska inte vara säker på något längre

   Idag har det hänt alldeles för lite... haha
en irriterande sak som hände brorsan dock måste ja berätta...
han har juh haft en hotmail och en msn hur länge som helst men i helgen kunde han plötsligt inte logga in på sin msn eller hotmail.. jag fatade nästan vad som hade hänt med det gjorde juh inte han utan skapade en ny i helgen. 
   Idag loggade dock "någon" in på hans gamla msn och jag skrev till han för jag tänkte att antingen så hade han fått ordning på den eller så var den andra inne där... vilket som skulle ja juh få reda på nu
jag märkte på en gång att det inte var Jimmy som satt där utan någon annan och när ja sa
"det är inte du Jimmy eller hur" så kom det plötsligt in en till användare i samma ruta..ngn johnny..jaha täntkte ja lixom.... johnny sa att han hade "kapat" den adressen för han trodde inte att någon 13 åring behövde adressen och hans kompis Jimmy (som då hette samma som min brorsa) behövde den mer...

VAAA!!!!???? hur fan får man tänka??

man kan inte kapa adresser hur som helst sa ja då.... Den där johnny skulle vara 27 men så jävla omogen som han var...shit....han var kankse MAX 15 !!!!!
sen kom Jimmy in då och sa att han hade haft adressen i tre månader? haha dem vet inte ens va dem snackar i...


MEN MAN SKA INTE BETEE SIG HUR SOM HELST

är det bara jag som blir irriterad på folk som tar andras ideer, bilder och hotmails utan att fråga och sedan påstå att det är deras egna.. lixom svårt att heta jimmysjoberg1 ??? jävla sätt rent ut sagt !!!!



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0