Festen i London jag sent kommer glömma

Guuud vad jag är trött.... Det känns som om jag har sovit bort hela dan men klockan är bara lunchtid juh xD det känns lite konstigt och det är jag inte alls van vid må jag säga. Nu sitter man här med sån där lagomt ont i huvudet, lite ont i magen då den vill ha mat och lite trött då jag helst vill lägga mig och sova igen xD...(a)

Lite besviken blev jag på Rix imorse också då dem inte sa vilka artister som skulle spela och vart dem skulle "landa" under sin turne... INTE vad jag kunde höra iallafall.. Utan dem sa att dem skulle starta den 18:e maj och att Måns Zelmerlöw, Andreas Jonson, Magnus Carlsson och Bosson skulle med och spela. Det är juh rätt bra killar det men jag saknade lilla Ola.... = / men han kommer väl kanske ? (a)

Jag kan passa på att berätta om min konstiga dröm jag hade nu när jag vilade upp mig.... Jag drömde att Helena, Magdalena och jag var i London i England.. Vad vi gjorde där vet jag egentligen inte men nu var vi där iallafalll och det var vält revligt... Vi skulle på en fest och jag var asfull och minns inte vart vi bodde eller något. Vet inte varför jag var så full men vi skulle iallafall på en fest som fanns där någonstans i stan så vi hoppade av bussen ( som för övrigt var jättekonstig xD ) och så gick dem ifrån mig då jag inte kom över övergångsstället... Jättekonstigt men jag kom inte över det var som värsta kullen...  : | haha... Jag ropade men ingen stannade...
Inte riktigt likt er eller hur ?!
     Jag kom  väl iallafall över och så sprang jag ikapp dem men jag visste juh inte vart dem var utan bara att jag hade kommit fram till en fest. Det var bara killar där så ag kände mig lite förföljd och jag hade värsta nojjan över att snacka engelska med dem (a) varför vet jag inte för det känns som om man får räkna med det när man kommer dit eller hur ?! hahaha xD... Iallafall så kom syrran ut och man blev väl skitglad över att man såg någon man kände igen så började vi bråka istället.. Det next stange thing var väl att jag kände igen alla killarna men ingen pratade med mig eller kom fram eller någe och när jag kollade extra noga på dem såg jag att det inte var dem...
     Jag somnade iallafall där på något konstigt sätt och när jag vaknade var det bara jag och Linda där. Jag hittade inte Magdalena eller Helena och jag blev lite arg över att dem gått utan att säga till mig...Jag minns att jag var riktigt arg på dem.... xD hahah ( med all rätt kanske ? )
     då loggade Magdalena in på msn och jag började snabbt fråga vart dem var och varför dem hade lämnat mig där och då svarade hon : Det var inte bara mitt beslut.... HALLÅ !?
jag skulle då aldrig lämna min kompis på en fest med bara killar ensam, full och i LONDON :| skulle in?
    Jag tog mig hem till lägenheten där vi bodde efter att jag, trots fyllan jag hade på gårdagen, kom ihåg vägen dit.... 

Vad ville denna dröm säga? Jag fattar inte xD hahaha
Att jag inte ska lita på mina kompisar?
Att jag inte ska bli så full?
Att jag inte ska besöka London? eller bara inte med dem? xD hahaha


Postat av: Magdalena

Haha omg jag drömde oxå värsta skumma drömmen! men Madde, I PROMISE, jag skulle aldrig lämna dig x) Jag lämnar inte ens mina kompisar här hemma, jag är värsta hönsmamman, haha!

2007-04-10 @ 14:49:02
URL: http://magdalenae.blogg.se


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0